top of page
Aroma Wierook

GEURSTOKJES

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Geurstokjes van VCandles

Breng een geweldige ervaring in huis met onze geurstokjes. Met de aroma van geurige planten, houtsoorten en vruchten brengen de geurstokjes continue rust en warmte, in welke kamer dan ook. Creëer je favoriete sfeer, die past bij elke stemming of gelegenheid.  Combineer je de geurstokjes met de andere producten uit dezelfde geurlijn? Dan weet je zeker dat het overal lekker ruikt. Naast geurstokjes zorgen onze geurkaarsen namelijk ook voor een bijzondere ervaring. 

Alle geurstokjes zijn handgemaakt

Wij vinden het belangrijk om met onze geurstokjes de liefde voor mens en dier uit te drukken. Daarom zijn alle geurstokjes met de hand gemengd en geschonken, zodat we zeker weten dat het onze liefde ook uitstraalt. Dit geeft ons ook de ruimte om geuren met elkaar te combineren, wat een heerlijke geurervaring als gevolg heeft. Bovendien bestaan de geurstokjes uitsluitend uit etherische oliën, wat inhoudt dat de geur 100% natuurlijk is. 

Geurstokjes maar dan milieuvriendelijk

Alle geurstokjes worden gegoten in recyclebare glazen potjes. Zo geven onze potjes een mooie elegante afwerking, maar zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk. Verder wordt tijdens het gietproces gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water, wat ook wel bekend staat als puur water. In tegenstelling tot gedestilleerd water wordt tijdens het productieproces van gedemineraliseerd water veel minder stroom verbruikt. Nog een eigenschap die onze geurstokjes milieuvriendelijker maakt.

De beste geurstokjes online

Wat is heerlijker dan thuiskomen in een lekker geurende woning? Dit kun je gemakkelijk waarmaken met de geurstokjes van VCandles. Bovendien zijn de geurstokjes ook eenvoudig te gebruiken. Wij ontwikkelen ze op een manier waarbij de geurverspreiding het beste tot zijn recht komt. Wil je niet langer meer wachten? Bestel dan nu direct je favoriete geurstokjes en geniet van een snelle thuisbezorging. 

bottom of page