top of page

Onze luxueuze, vegan lavendelgeurkaars is meer dan alleen een eenvoudig interieuritem, het is een statement. Elke kaars is zorgvuldig vervaardigd met 90%  natuurlijke sojawas, 10% kokoswas en doordrenkt met de rustgevende geur van lavendel. Hierdoor is de geurkaars de perfecte keuze voor diegenen die een ontspannende en vredige sfeer in hun huis willen creëren. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook dierproefvrij en vrij van dierlijke bijproducten.

 

Onze sojawas en kokoswas zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, en de lavendelgeur staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. De kaars brandt schoon en gelijkmatig, zodat je het meeste uit uw aankoop haalt. De kaars wordt geleverd in een herbruikbare glazen pot, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken en opnieuw te gebruiken of te recyclen is.

 

Met onze kaars kun je genieten van een gevoel van kalmte en rust terwijl je ook een bewuste keuze maakt om een ​​gezondere en duurzamere wereld te ondersteunen. Het is een kleine stap die een grote impact kan hebben op onze planeet, en wij geloven dat elke kleine actie telt. Door onze vegan lavendelgeurkaars te kiezen, creëer je niet alleen een comfortabele en uitnodigende sfeer in je huis, maar heb je ook een positieve impact op het milieu en ondersteun je ethische praktijken. Steek het aan, ontspan en geniet van het natuurlijke en rustgevende aroma van lavendel.

Lavendel Geurkaars

Productcode: 8720726238007
€ 18,50Prijs
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Bezorging is gratis vanaf €50,-.

Ontdek meer geuren