top of page

Verander je huis in een oase van rust met onze Mint & Eucalyptus vegan Geurkaars. Deze zorgvuldig vervaardigde kaars brengt de verkwikkende geur van koele munt en het rustgevende aroma van eucalyptus samen, waardoor een harmonieuze en kalmerende geur ontstaat die je humeur zal verbeteren en ontspanning zal bevorderen.

 

Onze kaars is gemaakt met alleen de beste natuurlijke etherische oliën, waardoor je een schone, langdurige verbranding krijgt die geen schadelijke chemicaliën of resten achterlaat. De kaars is ook 100% veganistisch en dierproefvrij, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor degenen die zich bewust zijn van hun impact op het milieu.

 

De kaars wordt met de hand in een herbruikbare glazen pot gegoten en voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. De pot is ook gemakkelijk te recyclen of te hergebruiken, waardoor het een duurzame keuze is. Steek de kaars aan als je aan het ontspannen bent na een lange dag, een boek leest, mediteert of gewoon ontspant in je huis. Laat de geur van munt en eucalyptus je ruimte vullen en je meenemen naar een wereld van sereniteit en vrede.

Munt & Eucalyptus Geurkaars

Productcode: 8720726238052
€ 17,95Prijs
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Bezorging is gratis vanaf €50,-.

Ontdek meer geuren