top of page

Verander je ruimte in een sereen toevluchtsoord met onze Vanilla & Sandalwood Vegan Scented Candle. De delicate samensmelting van zoete vanille en rijk sandelhout creëert een harmonieuze geur die je zintuigen zal kalmeren en je geest zal verheffen.

 

Deze kaars is met zorg vervaardigd en is gemaakt met alleen hoogwaardige natuurlijke etherische oliën en is 100% veganistisch en dierproefvrij. Het biedt niet alleen een schone, langdurige verbranding, het is ook een milieubewuste keuze voor diegenen die een positieve impact willen maken. Vakkundig met de hand gegoten in een prachtig vervaardigde glazen pot, deze kaars zorgt niet alleen voor een rustige geur, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan elke omgeving.

 

De herbruikbare pot maakt het een milieuvriendelijke optie voor degenen die duurzaam leven waarderen. Steek deze kaars aan wanneer je een moment van rust nodig hebt, of het nu is tijdens een ontspannend bad, een meditatieve sessie of gewoon als je aan het einde van de dag tot rust komt. Laat de delicate essentie van vanille en sandelhout je ruimte vullen en creëer een oase van rust in je huis.

Vanille & Sandelhout Geurkaars

Productcode: 08720726238151
€ 17,95Prijs
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Bezorging is gratis vanaf €50,-.

Ontdek meer geuren