top of page

VEGAN GEURKAARSEN

Vegan Geurkaarsen van VCandles

Verrijk je huis met onze vegan geurkaarsen en geniet van de knisperende vlammen en de heerlijke geuren die we speciaal voor jou hebben samengesteld. Door de uitstekende combinatie van 90% sojawas en 10% kokoswas brandt de kaars 30% langer. Deze combinatie zorgt er ook voor dat de geur zich over een groter gebied verspreidt.

De vegan Geurkaarsen zijn handgemaakt

Al onze vegan geurkaarsen worden met de hand gemaakt en ontworpen. Dit doen we omdat wij het belangrijk vinden dat onze vegan kaarsen ethisch verantwoord zijn. Alleen dan kunnen we onze liefde voor mens en dier echt uiten. De geurcomposities? Ook deze bedenken we zelf. Bestel nu een vegan geurkaars en geniet van de heerlijke natuurlijke geuren die we speciaal voor jou hebben bedacht.

Vegan Geurkaarsen als cadeautje

Vegan geurkaarsen ruiken niet alleen lekker, ze zien er ook nog eens leuk uit. Geef een bijzondere beleving cadeau en verras iemand met een mooie vegan geurkaars. Al onze vegan kaarsen worden gegoten in een recyclebare glazen of aluminium pot, waardoor ze modieuze decoraties zijn die op elke plek in huis passen. Dit maakt het een ideaal cadeau voor een speciale gelegenheid, maar ook als er geen speciale reden voor is. 

De beste vegan geurkaarsen online

Behoefte aan een ontspannend moment? Of heb je liever een energieke boost? Wat het ook is, grijp dat moment en omring jezelf met heerlijke vegan geurkaarsen voor sfeervolle vlammen die bijdragen aan het moment dat jij wilt creëren. Wij realiseren ons dat geuren een grote impact hebben op ons dagelijks leven. Specifieke geuren kunnen emoties, gevoelens en herinneringen oproepen. Hier houden we altijd rekening mee bij het ontwikkelen van een vegan geurkaars.

bottom of page