top of page

VEGAN CANDLE COMBI'S

Vegan kaarsen van VCandles

Creëer de sfeer die jij wilt in elke kamer met onze vegan kaarsen. Of je nu op zoek bent naar een geweldige toevoeging aan je woonkamer of een gezellige look voor in je slaapkamer, je vindt altijd een kaars die bij het interieur past als je bij VCandles bestelt. Alle vegan kaarsen zijn gemaakt van 90% sojawas en 10% kokoswas, wat ervoor zorgt dat de vegan kaars 30% langer brandt. We gebruiken alleen eco-katoenen lonten, omdat we ook rekening willen houden met het milieu en het ook een betere sfeervlam afgeeft.

Alle vegan kaarsen zijn handgemaakt

Wil je een modieuze kamer? Onze mooie vegan kaarsen maken het je makkelijk. Laat je inspireren door onze online winkel te bekijken. Je zult zelf zien dat er veel vegan kaarsen zijn om uit te kiezen. Deze leuke sfeerproducten maken van elke ruimte een gezellige omgeving. Voeg sfeer toe door vegan kaarsen te plaatsen. Met onze vegan kaarsen geniet je van een lange brandduur en een mooie rustige uitstraling, want ze zijn allemaal met liefde handgemaakt.

Vegan kaarsen maar dan duurzaam

De vegan kaarsen worden gegoten in prachtig elegante potten die volledig recyclebaar zijn. De deksel is gemaakt van bamboe of aluminium, wat een mooie en stijlvolle afwerking geeft. De productverpakking zijn gemaakt van recyclebare materialen en je bestelling wordt ook geleverd in een doos van recyclebaar karton. Het VCandles-logo is geplaatst met inkt op waterbasis, dus ook hier worden bewust geen dierlijke of millieuonvriendelijke bijproducten gebruikt. Daarom zijn de vegan kaarsen van VCandles een volledig vegan en eco-bewuste ervaring.

De beste vegan kaarsen online

Onze vegan kaarsen verspreiden urenlang een heerlijke sfeer en een gezellig knisperend geluid. Als je een vegan kaars koopt, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, maar hoe doe je dat eigenlijk? Dat doe je door je vegan kaars minimaal twee uur te laten branden als je hem voor het eerst aansteekt. Hierdoor zal de eerste laag smelten, waardoor je vegan kaars gelijkmatig brandt. Wil je meer weten? Bekijk onze tips over Kaarsverzorging.

bottom of page